Bag kameraet

Kom om bag kameraet hos BjerrumFoto og se med.

På denne side kan du se, hvad der sker i kulisserne når kameraerne er slukket.

Jeg hedder Krista Sørensen Bjerrum og er født og opvokset i en lille flække i Vestjylland. Jeg bor med mand og børn i Janderup, en anden lille Vestjysk flække/hyggelig forstad nord for Esbjerg. Alt afhængigt af øjnene der ser.

Fotograferingen har ‘altid’ været min store passion. Jeg forbinder fotograferingen med glæde, minder og kreativitet. Jeg elsker at kunne gøre andre glade, ved at fange og skabe minder for livet.

Det med at hjælpe andre og gøre andre glade, er nogen af de ting, der motiverer mig. Både på det personlige og det professionelle plan. 

For mig er billeder utroligt vigtig. ‘Selvfølgelig’ billederne fra livets store begivenheder, der kommer i glas og ramme. Men lige så livsbekræftende er de små pletskud, der fx viser børnenes udvikling eller kærligheden mellem deres  forældre.

Digitale billeder er med i prisen

Når du bliver fotograferet hos BjerrumFoto, er de digitale billeder (næsten) altid med i prisen, med mindre andet er oplyst. Der kommer derfor ikke en masse ekstra omkostninger oveni prisen. Du er velkommen til at få printet billederne, men det er helt frivilligt og der er ikke nogen former for købetvang .  

Bag Kameraet

Jeg har altid elsket at fotografere og har siden 2003 også redigeret billederne. Da jeg fik børn tog fotograferingen for alvor fart. 

Forunderlige Fotos

Jeg har eget professionelt hjemmestudie, beliggende i Janderup. Her har du mulighed for at få taget alt fra klassiske portrætter til Forunderlige Fotos, et koncept, jeg selv har udviklet gennem årene. 

Jeg kører også gerne ud og fotograferer bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og hvad du ellers gerne vil have foreviget. Jeg holder som sagt til i Janderup (nord for Esbjerg), men kører gerne til fotograferinger i Vest-/Midt-/Syd- og Sønderjylland. 

 

Fuld fart frem…

Når det kommer til at holde mig opdateret er der altid fuld fart frem. Det gælder både når det gælder de tekniske aspekter af fotografering og redigering men også mht. den skiftende mode indenfor de forskellige genrer af fotografering. Derudover opdaterer jeg denne hjemmeside jævnligt. 

… i ro og mag

Når det kommer til fotografering sættes tempoet dog ned. Det er vigtigt, at det er rart at ‘gå til fotografen’, både for store og små :-).

Hvis du ønsker at se yderligere billeder, konkurrencer, tilbud  m.m. er du dog velkommen til at følge mig på Instagram og/eller Facebook 

Bag kameraet

 

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og indtil da er du velkommen til at klikke rundt på siden 🙂 Hvis du har nogle spørgsmål kan du måske finde svar på FAQ siden, eller alternativt kontakte mig (nederst på siden).

Bag kulisserne

Nedenfor kan du se eksempler på, nogle af de ting, der også sker hos BjerrumFoto:

Før og efter

Nedenfor kan du se eksempler på, hvad der kan ske med billederne efter de har været en tur forbi Photoshop:

Før og efter
Før og efter