Bag kameraet

Jeg hedder Krista Sørensen Bjerrum og er født og opvokset i en lille flække i Vestjylland. Jeg bor med mand og børn i Janderup, en anden lille Vestjysk flække/hyggelig forstad nord for Esbjerg. -alt afhængigt af øjnene der ser.

Fotograferingen har ‘altid’ været min store passion – jeg forbinder fotograferingen med glæde, minder og kreativitet og jeg elsker at kunne gøre andre glade ved at fange og skabe minder for livet.

Det med at hjælpe andre og gøre andre glade er nogen af de ting, der motiverer mig, både på det personlige og det professionelle plan. 

For mig er billeder utroligt vigtige – både billederne fra livets store begivenheder, der kommer i glas og ramme, men lige så livsbekræftende er de små pletskud, der fx viser børnenes udvikling eller kærligheden mellem deres  forældre.

Digitale billeder er med i prisen

Når du bliver fotograferet hos mig er de digitale billeder (næsten) altid med i prisen,  med nogle få undtagelser, hvor det tydeligt fremgår. Der kommer derfor ikke en masse ekstra omkostninger oveni prisen. Du er velkommen til at få printet billederne, men det er helt frivilligt og der er ikke nogen former for købetvang .  

Jeg har altid elsket at fotografere og har siden 2003 også redigeret fotos. Da jeg fik børn tog fotograferingen for alvor fart. 

Jeg har eget professionelt hjemmestudie, beliggende i Janderup 

Jeg kører også gerne ud og fotograferer bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og hvad du ellers gerne vil have foreviget. Jeg holder som sagt til i Janderup (nord for Esbjerg), men kører gerne til fotograferinger i Midt-/Syd- og Sønderjylland. Da jeg bor tæt på Vesterhavet giver dette også optimale muligheder for at fotografere gravide (og andre typer portrætter) i smukke solop- og nedgange.

Jeg sørger hele tiden for at holde mig opdateret, både når det gælder de tekniske aspekter af fotografering og redigering men også mht. den skiftende mode indenfor de forskellige genrer af fotografering. Derudover opdaterer jeg denne hjemmeside jævnligt, men hvis du ønsker at se yderligere billeder, konkurrencer, tilbud  m.m. er du velkommen til at følge mig på Instagram og/eller Facebook (du finder links nederst på siden).

Jeg glæder mig til at høre fra dig og indtil da er du velkommen til at klikke rundt på siden 🙂 Hvis du har nogle spørgsmål kan du måske finde svar på FAQ siden, eller alternativt kontakte mig (nederst på siden).

Bag kulisserne

Nedenfor kan du se eksempler på, nogle af de ting, der også sker hos BjerrumFoto: