Forunderlige fotos

Det er de færreste børn, der har en drøm om at blive kleinsmed eller bankrådgiver ‘når de bliver store’ – det drejer sig oftere om prinsesser og pirater. Nu har du mulighed for at lade dine børn (eller dig selv) leve drømmen ud – legebørn har ingen alder 🙂

Hos BjerrumFoto kan dine børn få taget et ‘Forunderligt foto’, hvor vi tager på eventyr og lader fantasien få frit spil.

Nedenfor kan du se, hvilke forskellige muligheder der er, på nuværende tidspunkt – jeg arbejder hele tiden på at lave flere baggrunde, hvorfor mulighederne bliver flere som tiden går.

Nederst på siden finder du prislisten.

Har du et andet ønske end eksemplerne her på siden, er du velkommen til at kontakte mig, så vil jeg se, om jeg kan hjælpe og du jeg giver gerne et uforpligtende tilbud.

Blomsterbørns børnebørn

I 60’erne var ‘blomsterbørnene’ de unge hippier, der tog afstand fra autoriteter, kapitalisme og vietnamkrigen.  Blomsterbørnenes børnebørn lever i en meget anden verden, end deres bedsteforældre. Hos BjerrumFoto har børnene dog mulighed for at drømme sig væk til en ubekymret drømmeverden, med gigantiske blomster…

Blomsterbørn BjerrumFoto

Tilbage til skole

Når skolernes sommerferie så småt begynder at lakke mod enden har I mulighed for at få taget nogle anderledes ‘skolebilleder’, enten i stedet for (eller sammen med) de klassiske skolefotos har I nu mulighed for at få taget spændende ’skolebilleder’.

Tilbage til skole
Tilbage til skole

Pirater

Forunderlige Fotos
Forunderlige Fotos
Forunderlige Fotos

1 person kr. 1.000,-

2 personer på samme billede kr. 1.750,-

3 personer på samme billede kr. 2.300,-

Fotografering i studiet i Janderup, 15-30 minutter, hvorefter vi i fællesskab udvælger billedet, der skal redigeres.

I prisen er følgende medtaget:

Fotografering i studie i Janderup.

Redigering af Forunderligt Foto.

*Hertil kommer prisen på prints/lærredsprint.

Hvis billedet må bruges på BjerrumFotos hjemmeside, sociale medier m.m. fremsendes billedet som digital fil, til brug på sociale medier m.m. ved bestilling af print, minimum 13×18 cm.

Se priser på prints m.m. her: