Jeg hedder Krista Sørensen Bjerrum og er født og opvokset i Vestjylland. Jeg bor med mand og børn i Janderup, nord for Esbjerg. Til daglig arbejder jeg som finanssupporter.
Jeg har 'altid' elsket at fotografere og har siden 2002 også redigeret fotos. Jeg har eget professionelt hjemmestudie og jeg kører også gerne ud og fotograferer bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og hvad du ellers gerne vil have foreviget. Da jeg bor tæt på Vesterhavet giver dette også optimale muligheder for at fotografere gravide i smukke solnedgange, året rundt.

Jeg ejer rettighederne til alle billederne jeg tager og alle billeder på www.bjerrumfoto.dk er beskyttet af ophavsret/copyright. Endvidere er det ikke tilladt efterfølgende at redigere billederne uden min tilladelse.
Alle billeder bliver redigeret inden levering og disse leveres uden vandmærke. Billederne kan leveres digitalt og du har også mulighed for at bestille prints. 
Hvis du selv ønsker, at printe de digitale billeder efterfølgende hos ekstern printleverandør, er jeg ikke ansvarlig for kvaliteten af de printede billeder.

Det er ikke tilladt at videresælge eller benytte billederne i kommercielle sammenhænge uden min skriftlige tilladelse.

Hvis du ikke ønsker, at jeg bruger billederne som markedsføring bedes du orientere mig om dette.

Du er meget velkommen til at sende en mail til bjerrumfoto@gmail.com, hvad enten du ønsker at få et uforpligtende tilbud, har spørgsmål, kommentarer eller lignende. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Back to Top